Rental info:

Sorin Macoveiu

Sorin Macoveiu
Commercial Manager
T: +40 21 321 4007
E: sorin.macoveiu@vastint.eu

Investor & developer:

Vastint

Vastint Romania S.R.L.
Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 1, etaj 1, sector 3, 030 133 Bucuresti, Romania
info.romania@vastint.eu
www.vastint.eu

Amplasarea centrala permite accesul facil cu metroul sau trenul, precum si cu masina sau alte mijloace de transport in comun.

Business Garden
44.446867
26.065238
Metrou

Cu metroul

Business Garden Bucharest este amplasat in sectorul 6, in cartierul de afaceri din zona de Centru-Vest a Bucurestiului, in apropierea unei artere principale de trafic la intersectia dintre Calea Plevnei si Pasajul Basarab, de asemenea langa bine-cunoscuta Galerie Comerciala Carrefour Orhideea.

La o scurta plimbare pe jos se afla statiile de metrou Grozavesti (M1) si Basarab (M1 + M4), ce leaga complexul de zone principale din centrul orasului, inclusiv Piata Unirii si Piata Victoriei.

Masina

Cu masina

Proiectul este amplasat pe Calea Plevnei, dotata cu patru benzi, iar parcarea include locuri prioritare si puncte de incarcare pentru masini electrice.

Reteaua locala de drumuri ofera acces rapid si facil catre centrele comercial si istoric ale Bucurestiului si dispune de o conexiune rapida cu Piata Victoriei prin intermediul Pasajului Basarab.

Durata Destinatie
5-10 minPiata Victoriei
3-5 minGara
20-30 minOtopeni (Henri Coanda) Airport
Plane

Cu avionul

Aeroportul International Otopeni (Henri Coanda) se afla la doar 20-30 de minute cu masina de Business Garden Bucharest, cu iesire facila pe Podul Grant.

Bike

Cu bicicleta

Sunt disponibile in cadrul proiectului facilitati complete pentru biciclisti, precum parcare subterana si supraterana, dusuri si vestiare, totul pentru a-i incuraja pe sustinatorii mediului in initiativa lor.

Train

Cu trenul

Proiectul este situat in imediata vecinatate a celei mai importante gari din Bucuresti, Gara de Nord, cat si a Garii Basarab, aceastea dispunand de transport frecvent pana in orasele vecine cum sunt Ploiesti sau Brasov.

Bus

Cu autobuzul si tramvaiul

Statii de autobuz pentru trasee variate se afla in imediata apropiere a complexului, garantand transport rapid oriunde in oras. De asemenea, pe alaturatul Pasaj Basarab se afla statii de tramvai pentru mai multe linii ce trec prin centrul extins al orasului, atingand majoritatea zonelor importante.

Linii de autobuz: 133, 163, 105, 162, 178, 123, 182, 282, 65, 86, N117

Linii de tramvai: 1, 11, 35, 44